dimarts, 4 de març del 2014

El port de la lluna (primeres passes)

Aquest trimestre he estat ha les biblioteques : Xavier Benguerel, Nou Barris, Sagrada familia.
Us escric un petit recordatori del que hem treballat.

Pianos i pianistes: Situar l'infant davant vostre de bocaterrosa. El nen era el piano vosaltres els pianistes. La música que varem posar era la nº1i 2 del CD Baby Vivaldi. Anar seguint la música i articular amb el tou del dit era fonamental per potenciar l'articulació de la parlar més endavant i la coordinació audio-motriu.

Anem a la platja: Tot xiulant amb la música " El puente sobre el rio Kwai" . A cada moment diferent de la música proposem un ordre diferent: Anar endarrere, tot gitant, de quatre potes... Recordeu que amb alguns ho varem fer amb massatge. Eram: formigues, elefants, marietes....REcordeu!!!

Tot navegant: Als pares feiem de barquetes diferents: Tronc de fusta ( cançó: 
Guanamacatoa ), de menorquina ( cançó : Si la barqueta és tomba ). En aquesta última jugar a perdre l'equilibri resulta molt divertit.

L'illa: varem ballar i muntar una orquestra. Ballar: el ball del calçó ( tenia dues frases musicals molt diferents una més animada i l'altre més balancejada). Per fer l'orquestra varem agafar la cançó Tumbai tumbai. Amb palets de fusta picàvem a terra ,un palet amb l'altre i a dalt fent anar les mans d'un costat a l'altre.

Som animals del fons del mar:  Amb músiques curtes i diferents amb el tempo ben marcat fèiem de diferents animals per l'espai, crancs, cavallets de mar, estrelles de mar, taurons...
Important era para quan la música para i arrencar quan la música ho fa . D'aquesta manera ajudem al bon desenvolupament  del sistema nerviós. La música que vaig fer servir era el CD Rítmica a l'escola 1.


Altres músiques i cançonetes varen ser: tip-tap, l'aranyeta xica, ja plou farem xip-xap....que les podeu trobar en el llibre.TAT! que està a totes les biblioteques.

No està tot però si que teniu una bona referència. Espero que us faci bon servei!
1 2 3 ja l'he pres
2 3 4 cap a la butxaca
3 4 5 ja l'hi tinc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada