dilluns, 17 de març del 2014

Sant Cugat Color Dansa i Pati de llibres,

Ballmanetes és va realitzar a les 12h fins a les 13h. Varem treballar molt i de valent. Com us veig prometre que us donaria la referència del treball realitzat:


  1. Pianos i pianistes.  treballem la coordinació audio-motriu. Cal pendre's seriosament la feina de pianistes i coordinar-se bé amb la música. Treballem amb el tou del dit ( ja que és terminació nerviosa) donem i creem un patró d'articulació ( més tard la llengua al podrà fer servi ).CD, baby Vivaldi cançó nº1 i 2 .
  2. Pinzells molt musicals. Mentre escoltem la música seguim amb el pinzell pintant als nens ( qualsevol part del cos) Important és anar amb la música i recordar que quan anem en la mateixa direcció del pèl  relaxem i quan pintem a contra pèl activem.CD. Colors de lluna.nº1 i 20.
  3. Pinzells puntillistes. CD. Colors de lluna.nº 6 i 22. Ara els pinzells es mouen diferents.
  4. Cançons pintades :Les cançons van ser : Cargol treu banya, tip/tap, Sol solet...Hem de cuidar molt les frases i respectar el significat de les paraules .
  5. Cançó de falda i moviment. Si la barqueta és tomba introduint tota mena de variacions.
  6. Al fons del mar . Varem fer de peixos diferents amb la música del CD. Rítmica 1 a l'escola. Quan el fragment musical parava tots quedem quiets com una foto ( treball d'arrencar i parar, estem treballant el sistema nerviós ).
  7. Onada : varem mirar el llibre per donar a conèixer la història . Al final CD. Girasons. Escolta/l'auditori.
Espero que amb aquestes referències podreu seguir treballant a casa.

RECORDEU propera sessió dia 29. 3. 2014 a les 11h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada